• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Elk verhaal een eigen kraal
Cadeautips

Trollbeads wintermaanden

Speciaal voor de winter en de feestdagen hebben wij natuurlijk sieraden geselecteerd die perfect zijn voor deze tijd van het jaar! Denk aan prachtige gefacetteerde goudsteen kralen, diverse glas en zilveren kralen, maar ook goud, ringen en kettingen. Zoek een cadeau uit voor onder de kerstboom, of om jezelf cadeau te doen.

Sieraden - kerstoutfit
Steel de show tijdens het kerstdiner bij je familie of vrienden door je kerstoutfit helemaal af te maken met de mooiste kerstkralen, kerstarmbanden, kerstoorsieraden, kerstkettingen en kerstringen van Trollbeads. Zo straal je helemaal tijdens de feestdagen! Inspiratie nodig? Bekijk ons lookbook voor draagopties!

Sieraden - kerstcadeaus
Kerst draait om gezelligheid, liefde, eten en natuurlijk kerstcadeaus! Bij Trollbeads hebben we een ruime collectie kerstsieraden om te geven of te krijgen als kerstcadeau onder de kerstboom. Geef bijvoorbeeld een geliefde een kraal cadeau dat een bijzondere herinnering bij zich draagt. Zo draagt diegene altijd deze herinnering bij zich! Elk verhaal een eigen kraal. We hebben ook een ruime collectie oorsieraden, kettingen, armbanden en ringen om cadeau te geven met kerst. Via Trollbeads kun je je kerstcadeaus ook laten inpakken, zodat ze gelijk onder de kerstboom kunnen! Deze optie kun je kiezen voordat je via de website gaat afrekenen. Ook voor jou, om jezelf cadeau te doen zijn er sieraden te vinden die bij jouw passen, neem eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina en laat je inspireren!

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.