• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30u worden dezelfde dag verzonden.
  • Laat je pakketje gratis inpakken!
  • Gratis verzending vanaf € 50
Cadeautips

Moederdag bij Trollbeads

Het is weer tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten! Alle moeders, schoonmoeders, bonusmoeders en pleegmoeders, kortom al onze dierbaren verdienen het om zich op deze dag speciaal te voelen. Bedenk een leuke moederdag activiteit, breng haar een ontbijtje op bed, verras haar met mooie bloemen of geef haar mooie juwelen cadeau. Met de sieraden van Trollbeads kun je je moeder een geschenk geven met een liefdevolle, persoonlijke boodschap. Zeg met Trollbeads wat je moeder voor je betekent in plaats van een brief of gedicht!

Vind je moederdag geschenk bij Trollbeads
Speciaal voor moederdag heeft Trollbeads sieraden geselecteerd om het perfecte moederdag cadeau te vinden! Een bloemetje voor moederdag is natuurlijk altijd goed. Maar een Trollbeads kraal of stopper met bloemen erop is misschien wel nog beter. De geselecteerde zilveren bedels zijn helemaal in het Moederdag thema. In een aantal glaskralen zijn ook bloemen verwerkt. Naast bloemen heeft Trollbeads ook mooie juwelen met parels. Wil je een liefdevolle, persoonlijke boodschap overbrengen? De hartverwarmende kralen in de vorm van een hart zijn ook ideale moederdaggeschenken!

Moederdagkraal
Trollbeads wilt moederdag niet zo maar voorbij laten gaan en lanceert daarom speciaal voor moederdag de Roos van compassie. Deze zilveren kraal met twee sierlijke rozen erop is afgewerkt met een mooie parel. De betekenis van de kraal past ook bij het moederdag gevoel: Doorsta de storm in de veilige, vertrouwde haven.

Maak je Trollbeads sieraad compleet
De door Trollbeads geselecteerde Moederdag sieraden zijn een mooie aanwinst voor op de Trollbeads kettingen en armbanden. Naast de traditionele armbanden heeft Trollbeads ook bangles. Deze armbanden kunnen gedragen worden zonder slotje. Door middel van stoppers blijven de kralen in het midden van de bangle zitten. Trollbeads heeft ook mooie oorsieraden die je zelf kunt veranderen. Op de oorhaakjes van Trollbeads passen allerlei verschillende hangers en op sommige zelfs kralen.  Zo kun je eindeloos afwisselen!

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.