• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30u worden dezelfde dag verzonden!
  • Laat je pakketje gratis inpakken!
  • Gratis verzending vanaf € 50
Harmony Harvest

HARMONY HARVEST


De bladeren beginnen van de bomen te vallen, de dagen worden korter; de herfst komt er aan! Tijd voor de nieuwe Trollbeads najaarscollectie; 'Harmony Harvest'. De collectie brengt ons diverse glaskralen, porseleinen kralen, twee edelstenen, zilveren kralen, slotjes, stoppers en een fantasy collier. Kom alvats in de najaarsstemming, laat je inspireren en shop de collectie hier.

 

De nieuwe collectie Harmony Harvest is geïnspireerd op de warme kleuren, geuren en al het moois wat het najaar ons brengt. Extra bijzonder in deze collectie zijn de porseleinen kralen. Het maken van porselein is erg complex. Daarnaast worden de kralen elk apart met de hand beschilderd. Dit maakt iedere kraal speciaal. 

FALL IN LOVE


De Herfst strooit met goud! Elk najaar zorgt de natuur weer voor een heus kleurenspektakel. In korte tijd kleuren de bomen van groen, naar rood, geel en oranje; met een goude gloed! Zie het terug in de Harmony Harvest collectie en fall in love... De Rode Jaspis, de Hoornblende en het Zilveren collier met robijn zijn toegevoegd aan de Trollbeads edelstenencollectie. Elke steen heeft zijn eigen werking en kracht.  Ontdek welke edelsteen het beste bij jouw past. 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.