• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder
Carmen Rosel-Riedel

Carmen Rosel-RiedelDuitsland

Carmen Rosel-Riedel is gediplomeerd goudsmid. Vanaf haar vroegste jeugd was Carmen enthousiast bezig met schilderen en handwerken en ze had het geluk dat ook haar moeder zeer creatief was. Ze konden samen genieten van het uitproberen van traditionele en nieuwe technische en creatieve technieken.

Toen ze 16 was, verbleef ze 3 weken lang in de Duitse sieradenstad Pforzheim. Tijdens dit verblijf werd de basis gelegd voor haar passie voor het maken van sieraden en op 19-jarige leeftijd besloot ze naar Pforzheim te verhuizen. In de vele jaren die volgden ontmoette ze talloze mensen die haar werk inspireerden en haar motiveerden. Carmen voelt voortdurend de drang zichzelf te verbeteren en zij gelooft dat als alle mensen hun leven in volledige creativiteit zouden kunnen doorbrengen, er op de wereld minder gevochten zou worden en minder wreedheden zouden worden begaan. Carmen heeft een eigen zaak als goudsmid.

“Ik zie het zo dat bij de sieraden van Trollbeads de armband het podium is waarop iedereen zijn eigen persoonlijke ontwerpen kan maken. Ik zie talloze mogelijkheden met de verschillende symbolen en vele ontwerpen in de collectie. Het is net alsof je een geheime deur door gaat en ontdekt hoe verborgen gevoelens en ervaringen tot leven worden gewekt. Elke dag is weer nieuw“.

Carmen Rosel-Riedel

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.