• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder
Familie Nielsen-Aagaard

Familie Nielsen-AagaardDenemarken

Familie leden afgebeeld van links naar rechts:
Jens Nielsen - Designer - Søren Nielsen - Designer - Lise Aagaard - Designer, CEO van Lise Aagaard Copenhagen - Per Kanto-Nielsen - Technical Designer - Peter Aagaard - VP van Lise Aagaard Copenhagen - Isabel Aagaard - Designer - Nicolas Aagaard - Designer - Svend Nielsen (1917 - 2007) - Designer - Rosita Kanto-Nielsen - Assistent Technical Designer - Niels Robin Aagaard – IT & Graphic Design

Alle leden van de familie Nielsen-Aagaard zijn betrokken geweest bij het creëren van de jubileumarmband. Deze Anniversary Bracelet symboliseert het verloop van de tijd. De armband laat de dertigjarige geschiedenis van Trollbeads in al haar vormen, kleuren en patronen zien; een monument voor het geavanceerde design en vakmanschap van Trollbeads.

Vanaf het begin van het leven, van de eerste blik vanuit een kinderwagen en het oneindige kleurpalet van de glazen kralen, tot aan de weerspiegeling van het textieldesign gedurende drie fascinerende decennia. Die periode heeft ook romantiek gekend, en dat zie je terug in de bloemen en de trollen. Ook de sterke invloed van de Deense geschiedenis en traditie is niet vergeten. De befaamde Deense oorlogsschepen van de Vikingen, ooit majestueus gedecoreerd, zijn eveneens terug te vinden in de kralen. De armband wordt stevig bij elkaar gehouden door een wijze trol die op dertig jaar ervaring kan bogen. Last but not least, de gouden "hartslag" in 18 karaat goud vormt de finishing touch van deze prachtige armband. De Anniversary Bracelet is al net zo uniek als de geschiedenis van Trollbeads. Elke armband heeft een eigen serienummer dat in een kraal is gegraveerd. De complete armband wordt in een beperkte oplage geproduceerd en is wereldwijd verkrijgbaar. Alleen de ketting en de zoetwaterparel blijven daarna deel uitmaken van het Trollbeads-universum.

Familie Nielsen-Aagaard

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.