• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder
Jeannie Sanger

Jeannie SangerVerenigde Staten

Mary J. (Jeannie) Sanger komt uit het midwesten van de Verenigde Staten en ze trekt er graag op uit om te ontdekken wat de natuur allemaal te bieden heeft. Vooral watervallen vindt ze fascinerend. Jeannie beschildert glas, ze werkt bij een wijnmakerij in de buurt en ze is kapper en visagist: kennelijk houdt ze ervan om dingen mooi te maken. Al haar hele leven maakt ze graag dingen, of het nu een tekening is of een oud stuk hout waarvan ze een kunstwerk maakt. Ook restaureert ze antieke voorwerpen.

Jeannie is dol op dieren, en dan vooral op honden: Shih Tzu’s en Rottweilers zijn haar lievelingsrassen. Andere passies zijn binnenhuisarchitectuur, de koninklijke familie, griezelfilms, geesten en spookhuizen. Jeannie ontdekte Trollbeads in 2011 met Kerstmis en ze was meteen verslaafd. Ze houdt vooral van de kralen die iets te maken hebben met wie ze is en met haar levenservaring. Mary J (Jeannie) Sanger is een van de winnaars van People's Bead 2013 en ze ontwierp Leopard voor de Traditionele Spreuken Collectie.

“Mijn gezin is voor mij het mooiste cadeau en het liefst ben ik dan ook bij mijn kinderen en kleinkinderen. Voor mijn ontwerp van Leopard voor People’s Bead ben ik uitgegaan van het gezegde ‘A leopard cannot change his spots’ [‘Een luipaard is als een vos: hij verliest wel zijn haren maar niet zijn streken’], omdat ik het belangrijk vind om jezelf te zijn en om jezelf en anderen te accepteren. Bovendien zijn luipaarden zulke prachtige dieren, dus ik was blij dat dat goed bij elkaar paste.”

Jeannie Sanger

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.