• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Elk verhaal een eigen kraal

Kim BuckDenemarken

Het is fascinerend om voor Trollbeads te werken, want Trollbeads staat voor de essentie van sieraden: sieraden worden voor ons een soort talisman en krijgen een heel persoonlijke betekenis wanneer wij ze dagelijks dragen. Wij bouwen een persoonlijke relatie op met onze sieraden vanaf het moment dat wij ze in bezit krijgen, vaak als cadeau van een geliefde, en deze relatie en betekenis groeien vervolgens met de dag.

TROLLBEADS spelen perfect in op deze relatie met de talrijke betekenissen en belevingswerelden die in de kralen hebben. Hoewel wij, als ontwerpers van Trollbeads, van begin af aan een bepaald beeld bij de sieraden hebben, willen wij graag dat de mensen die ze dragen er een nieuwe betekenis aan geven - dat is eigenlijk waar het allemaal om draait.

Dat is wat alle Trollbeads zo uniek maakt.

"Kim Buck is een uitstekend voorbeeld van een moderne vakman die zijn vak tot in de puntjes beheerst, die de tradities van zijn beroep kent en die het belang van zijn vakgebied in een culturele context kan plaatsen, maar hij is ook een vernieuwer wat betreft materialen, technieken en gereedschap, en last but not least wat betreft zijn invloed als deelnemer aan en commentator op de maatschappij, gebruikmakend van de talenten waarmee hij gezegend is."

Door Bettina Købbe (fragment)

Kim Buck

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.