• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Elk verhaal een eigen kraal
Over Trollbeads

Over Trollbeads

Trollbeads A/S is een familiebedrijf dat tevens de schepper is van het originele concept van een kraal aan een armband. Tegenwoordig zie je nog maar weinig traditionele familiebedrijven. De familie Nielsen/Aagaard is echter het levende bewijs dat het nog steeds mogelijk is om als familie een succesvol bedrijf te runnen en dat ook nog eens met veel plezier.

Het originele concept

De combinatie van originaliteit, creativiteit, zeer hoge kwaliteit en liefde voor eigenzinnigheid maakt Trollbeads anders dan andere sieraden. We denken dat de drang tot verzamelen een basisinstinct is. Ons hele leven dragen we herinneringen met ons mee. Trollbeads geeft je de kans symbolen van deze herinneringen bij je te dragen of er gewoon plezier aan te beleven.

Wij genieten van de inspiratie die we van onze klanten krijgen en van de manier waarop zij ons helpen het concept te blijven ontwikkelen. Trollbeads is ontstaan in samenwerking met klanten, toen klanten met het concept kwamen om meerdere kralen aan een armband te doen. Zelfs vandaag nog blijven onze klanten ons inspireren en werkt hun enthousiasme aanstekelijk.

Het idee achter Trollbeads is dat het een kraal aan een armband, collier of oorsieraad is, waarmee je je eigen verhaal kunt maken door naar eigen voorkeur kralen toe te voegen. Je kunt een armband geheel samenstellen op basis van schoonheid, diversiteit of kleur die bij je kleding, je persoonlijkheid of je herinneringen past.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.