• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder

Anita

My never ending story

In augustus 2008 liep ik gehaast langs een juwelier en in het voorbij rennen werd mijn interesse gewekt door een poster van Trollbeads op de deur. Later die dag heb ik op internet gezocht en toen is mijn never ending story begonnen: ik was verkocht!! Inmiddels ben ik 3 jaar, 4 armbanden, 2 kettingen een een kleine 100 beads verder.

Elke kraal heeft ook bij mij zijn eigen verhaal .. kralen voor trouwdag, verjaardag, moederdag, sterfdag ouders, geboorte van mijn kleinkinderen .. bijzondere kleinoden voor bijzondere gebeurtenissen, maar ook voor het bereiken van een mijlpaal, een tripje naar het buitenland, of omdat ook ik wel eens niet lekker in mijn vel zit en uiteraard de nieuwe releases .. allemaal redenen om de juwelier weer lastig te gaan vallen :-)

Ook heb ik mijn dochter, twee vriendinnen en een drietal collega's enthousiast gemaakt voor Trollbeads .. zo delen we samen dezelfde passie en hebben we altijd wat om over te praten.

Inmiddels heb ik een prachtige kleindochter van 2 maanden en uiteraard hoop ik dat ik ook later met haar dezelfde passie kan delen ..

Anita
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.