• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Elk verhaal een eigen kraal

Annelies

Een paar maanden geleden was ik met mijn ouders in het shoppingscentrum. Terwijl ik in een winkel wat naar de juweeltjes stond te kijken, zonder echt iets te willen kopen, hoorde ik twee vriendinnen praten over welke kraal ze zouden kiezen. Ze stonden over een prachtige collectie kralen gebogen, die je blijkbaar beetje bij beetje kon uitbouwen tot een leuke armband. Mijn moeder vroeg me of dat niets voor mij was. Nee hoor, daar begon ik niet aan!

Nu vond ik een paar dagen terug een advertentie van Trollbeads. Er ging een lichtje branden waarbij ik de prachtige kralen weer voor me zag. Nieuwsgierig heb ik deze site volledig uitgepluisd, geen enkele kraal en zijn verhaal kwam er van onder uit. Ik ben echt enthousiast.

Door de dingen die ik reeds meemaakte in mijn leven, ben ik iemand met weinig zelfvertrouwen. Woensdag begin ik aan mijn allereerste examens op de hoge school, met nu al heel veel stress en angst. Daarom ben ik tot het besluit gekomen om een startersarmbandje te kopen. Liefst met de geluksknoop eraan om me geluk en moed te geven tijdens de examens en mijn verdere leven. Na mijn laatste examen wil ik me dan ter beloning mijn eerste kraal kopen. Op naar een pracht verzameling met veel mooie herinneringen...

Annelies
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.