• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30u worden dezelfde dag verzonden.
  • Laat je pakketje gratis inpakken!
  • Gratis verzending vanaf € 50

Dyane

Wanneer het trollenvirus begon...
Eind 2008 belde mijn vader vanuit zijn werk op met de vraag mama vind pandora toch mooi? Ik antwoorde ja en hij ging naar de juwelier (in dezelfde winkelstraat) even later belde hij weer met de vraag of trollbeads iets zou zijn, want pandora hadden ze niet. Ik zocht het op en het leek me zelfs vele malen mooier!

Een paar dagen later kwam hij met een doosje van de juwelier voor mijn moeder, ze opende het en er zat een prachtige armband met een aantal mooie kralen aan! Daar starte het voor mij.

In januari ben ik jarig en de keuze voor een kado was al snel gemaakt, in december zijn we met zn alle naar de juwelier gegaan en mocht ik een mooie armband met 2 stoppers, slotje en 3 bedels uitzoeken, jammer genoeg moest ik wachten tot mijn verjaardag!
Op mijn verjaardag kreeg ik van mijn opa en oma ook nog een bedel, deze bedel zal ik altijd blijven koesteren.

Inmiddels dus bijna 4 jaar verder, 2 kettingen (normale en fantasie elf) 4 volle armbanden en nog een leren armband met een aantal kralen verder!

Na wat moeilijke omstandigheden heb ik een tijdje niets meer aan trollbeads gedaan, ik droeg ze ook niet meer en zat nog maar weinig op het tb forum, tot afgelopen donderdag ik ging weer actief lezen en schrijven op het forum en ´s avonds kwam mijn vader met de luxe uitgave van elke kraal is een verhaal aan. Mijn juwelier was dat boek bij mijn vader in de winkel komen brengen speciaal voor mij!!

Eerdaags ga ik weer een startersarmband kopen, want trollbeads sparen gaat nooit meer over. Ik was 15 toen ik begon en heb een kapitaal aan trollbeads liggen, velen snappen dit niet en vinden het zonde. ´Woow jij had gewoon als je dit gespaard had je rijbewijs nu gelijk kunnen halen!´ krijg ik vaak te horen, ja dat had gekund maar dan had ik nooit zoveel plezier gehad met mijn trollen en nooit zulke lieve mensen ontmoet!

Liefs,
Dyane

Dyane
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.