• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder

Griet

Op 1 september 2011 is mijn mama heel plots overleden. Men zegt dat de pijn zal slijten en het gemis draaglijker zal worden.. Het zal een plaats krijgen en je kan doorgaan met je leven.
Mijn grootste angst is vergeten. Ik zal haar nooit vergeten, het is tenslotte mijn moeder. Maar ook de allerkleinste dingen wil ik niet vergeten. Ik wil nooit vergeten hoe ze de dingen in haar eigen kleurrijke taal omschreef, hoe ze me kon doen lachen door de meest waanzinnige onzin door te mailen op mijn werk, hoe ze er altijd voor iedereen was en hoe blij ze was met het kleinste ding... Ik wil niks vergeten, niet de grootste herinnering en niet de kleinste..
In 2009 begon ik met een Pandora-armband. Hier heeft zij een aantal bedels voor gekocht. Een jaar later zijn we samen, mama en ik, een weekje op vakantie geweest. De armband is mee vertrokken maar niet mee terug gekomen.. Het slotje kapot denk ik.. Op dat moment ben je een armband kwijt. Bij haar overlijden voelde alsof ik zoveel meer kwijt was.. Cadeau's van haar aan mij.
Deze maand ontdekte ik Trollbeads en deze week kreeg ik bericht dat ik mijn bedel mocht afhalen.
De scroll. Mijn herinnering.. De bedel voor mijn mama.

Mama
waar ik ook ga, jij gaat met me mee.

De woorden staan in het zilver gegraveerd, de betekenis en herinnering verblijven in mijn hart.

Griet
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.