• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder

Hanna

Als het goed is, of misschien ook wel niet, kent niemand mij hier. Toch kan ik door middel van armband al een hoop vertellen over mijn leven. Elke trollbead aan mijn armband representeerd namelijk een periode in mijn leven. Zo heb ik 'mooie' en 'minder-mooie' kralen.
Ik heb er een paar die het verhaal vertellen van de 2,5 jarige periode waarin ik een kaakoperatie had. Toen heb ik het als heel zwaar ervaren (nu nog steeds) maar ik kan terugkijken op een periode die belangrijk was in mijn leven.
Ook ben ik de laatste 2 maanden van 2012 op Curaçao geweest. Hiervoor wilde ik ook een kraal hebben omdat het voor mij niet zomaar 2 maanden daar waren. Ik heb een hoop nare dingen meegemaakt maar ook een hoop mooie.
Nu heb ik als goede voornemen dit jaar dat ik alleen maar mooie dingen mee ga maken dit jaar! Ik heb een hele lieve vriend (ook voor al zijn liefde voor mij heb ik een kraaltje) en daarmee hoop ik dit jaar fijne gelukkige dingen mee te maken. Wat zou het mooi zijn als ik als herinnering en reminder van mijn goede voornemen een geluksknoop aan mijn armband zou hebben!
Hanna
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.