• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder
Ik kijk graag naar mijn verzameling

Ik kijk graag naar mijn verzameling

"Als ik mijn nagelsalon binnenloop, roepen mijn vriendinnen: 'Daar is het meisje met de kralen weer!'. Iedereen is altijd erg enthousiast en nieuwsgierig naar nieuwe aanwinsten. Ze zijn gespreksonderwerp, waar ik ook kom. Contact is snel gelegd. Trolls zijn uniek. Je kunt ze dragen zoals je zelf wilt, passend bij je stemming. Je bent je eigen ontwerper. Het is eindeloos. Met mijn dochter ga ik regelmatig naar onze favoriete winkel. Meestal koop ik wel een kraal. Dat is een fijn gezamenlijk moment en ik hoop later een mooie herinnering voor mijn dochter.

Ik vertel haar dat mijn beads later voor haar zijn, dan kan zij later weer aan haar kinderen vertellen en laten zien: 'kijk, dit zijn de kralen van oma'. Dat vind ik een mooi idee".

"Zonder mijn TROLLBEADS voel ik me niet volledig aangekleed. Als ik de deur uitga en ik heb ze niet om, dan ga ik terug. De klik die ik heb met deze kralen heeft iets mystieks. Ze geven me een sereen gevoel. Of het nu dag is of nacht, ik houd ervan  om naar mijn verzameling te kijken, de kralen te ordenen. Het help te ontspannen.

Ik denk niet dat ik ooit stop met sparen.

Tina Shubert
Ik kijk graag naar mijn verzameling
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.