• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Elk verhaal een eigen kraal
Mama /Moemie Marie-Christine

Mama /Moemie Marie-Christine

Mijn armband kreeg ik met moederdag 13 mei 2012 met het slotje bloem ( een bloem voor mama )
Samen met het eerste bedeltje van moederschap, verbonden zijn met mijn kinderen en zelfs zorgen voor anderen, ze zijn allen welkom bij ons en door vrienden en vriendinnen kreeg ik de naam Moemie omdat ik voor hen als een 2de mama ben.
Daarnaast zit de lichtblauwe bloem die mijn gedachten brengt naar mijn lievelingskleuren. De uil laat me denken hoe hij over het bos waakt in de nacht. Wel hier waak ik als mama / moemie over mijn ganse kroost. Doet me ook denken aan het lievelingsdier van mijn meter / oma. zo draag ik haar ook voor een stukje bij mij en zij had ook 8 kinderen. Abrikozen bloesem de lente begin april bloemen die beginen bloeien, in mijn gezin heb ik dan ook vanaf begin april tot begin mei de 6 verjaardagen. De M-Kraal staat voor de letters van mij en mijn echtgenoot Marcel maar tevens ook voor Moemie en Mama. Een jongen deze blauwe kraal staat voor Jonathan die mijn stiefzoon is. Ik wil ook aan hen denken omdat hij er ook bijhoren mag. Drie broertjes / zusjes met elkaar verbonden.
We hebben thuis 6 kindjes drie broertje Tiamo Ilyano en Juanito maar ook 3 zussen Isaura Raïssa en Talyana. De volgende kraal word het roze van meisje omdat ik ook mijn stiefdochter Aîcha ook in mijn gezin dragen wil ook al hebben we niet zoveel contact ze horen erbij. Samen één. Het Cherubijn -13 wil ik dragen omdat moederdag ook dit jaar op de 13de mei viel. En in 2001 werd mijn dochter geboren op 11 mei de vrijdag. Waardoor ik de zondag 13 mei 2001 maar liefst 6 zakken bloed krijgen moest mijn eerst moederdag van mijn derde spruit. Verder denkt iedereen dat 13 ongeluk brengt ik wil hem dragen als geluksbrenger. Ernaast komt de bergkristal met zijn genezende eigenschappen, zal ik dragen om pijn dragelijker te maken. Mensen die soms kwetsen, mensen die dingen niet verdragen kunnen ook dit zijn soorten van pijn die mij zullen helpen alles te verwerken. Als laatst zit de Ijzeren wolf die staat voor kracht en moed die mij de volharding geven om met mijn gezin gelukkig door het leven te gaan en zo wil ik ook de dankbaarheid uiten aan mijn ganse gezinnetje door met fierheid deze armband te dragen met alles wensen en betekenissen die ik met jullie wil delen. Liefs voor mijn echtgenoot en kroost dank om alles, voor de vrienden die me moemie noemen. Een gelukkige zeer trotse Mama Marie-christine.

Mama /Moemie Marie-Christine
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.