• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder

Marleen

Na een moeilijke december 2010 -waarin ons toen 5 maanden oude zoontje erg ziek werd en in het ziekenhuis belandde- kwam ik in aanraking met Trollbeads. Mijn moeder wees me op een advertentie, waarin de startersarmband aangeprezen werd. Dat leek haar een prachtig cadeau voor mijn 30ste verjaardag! Ruim een week voor mijn verjaardag -op zaterdag- gingen we samen naar de juwelier en koos ik daar mijn armband. Ik ben gek op roze en bloemen, dus de keuze was niet moeilijk; ik kies voor het hortensia-bloemslot en de kralen roze zilverspoor en zilver hortensiabloemen. Mijn moeder laat m'n armband inpakken en ik moet er nog even op wachten nu, ik ben ten slotte nog niet jarig!
Zo ik dus op zaterdag nog m'n prachtige verjaardagcadeau uit sta te zoeken, sta ik op maandag weer met m'n baby in het ziekenhuis...Hij is inmiddels na een week daar gelegen te hebben zo ziek dat ze er in dit plaatselijk ziekenhuis geen raad meer mee weten en hem overplaatsen naar de Intensive Care van een universitair ziekenhuis in België, 3 dagen voor m'n 30ste verjaardag. Gelukkig is hij daar in goede handen en knapt hij elke dag wat op. Zondags word ik 30 en krijg ik -ondanks totaal niet in een feeststemmig met onze baby op IC- de armband van m'n ouders.
Ik vertel m'n verhaal, omdat hij hierdoor juist zo belangrijk voor me geworden is. In die moeilijke tijd, dat we om-en-om in België verbleven omdat we ook nog een dochtertje hebben, is deze armband me héél dierbaar geworden!
Inmiddels is hij al flink uitgebreidt met mooie kralen die veelal met de natuur te maken hebben (zilveren berg, ijsbeer, koala met jong ; mijn favoriet...zoals de moeder-kind band ook is, zo sámen)
En het belangrijkste, met onze zoon gaat het inmiddels ook weer helemaal goed!


Marleen
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.