• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder

Nickey

Een paar jaar geleden kreeg ik, bij de krant waar ik werk, een heel leuk boekje om een advertentie te maken voor een juwelier. Ik droeg eigenlijk weinig sieraden, maar vond de kralen meteen helemaal leuk. Vooral de trollen, elfjes en draakjes. Ik ben een SF- en Fanstasyfan, als het om boeken en films gaat en de kraaltjes waren ook onweerstaanbaar. Gelukkig was ik bijna jarig.

Inmiddels heb ik drie armbanden vol, een ketting en een leren armband met een paar kralen, maar er kan nog meer bij. Elke keer zijn er weer nieuwe kralen die ik mooi en leuk vind en ik heb nog niet eens alle oudere kralen, die op mijn verlanglijstje staan. Ik heb mezelf wel beperkt door alleen in zilver, blauw, paars en zwart te sparen. Dat is genoeg om eindeloos te combineren en past altijd bij de kleuren kleding die ik draag.

Ik vind het leuk om armbanden te maken met bijvoorbeeld alleen trollen en blauwtinten of de ronde kralen (zoals de hartenbal) met paarstinten of juist de moderne strakke kralen (zoals victorie) met zwarte kralen. Ik weet van iedere kraal nog van wie ik hem heb gekregen en/of wat de achterliggende herinnering is. Als eerste staan nu nog de palmboom op eilandje (ter herinnering aan mijn verlate huwelijksreis naar Curacao) en kittens (ter herinnering aan de drie jonge katjes die we in ons gezin hebben opgenomen) op mijn lijstje.

Ik vind het fantastisch net als jullie nieuwe site overigens.

Nickey
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.