• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder

Sophia

Het jaar 2012 is een heel heftig jaar voor me geweest. Er zijn dingen uit mijn jeugd bovengekomen, die een enorme impact op me hebben gehad en tegelijkertijd gaf dat me inzicht, verklaringen voor veel. En de mogelijkheid om dingen te kunnen veranderen, omzetten en te groeien.
Ik heb dan ook aan het einde van het jaar een trollbeads armband aangeschaft met een zwanenslot, sierlijk, verfijnd, vrouwelijk en ook sterk en volwassen (als in het sprookje 'het lelijke eendje'). Als eerste bedel kocht ik '3 in 1' (ben 1 van een drieling en ben als enige geboren), de volgende was de 'grote kat', symbool voor mijn overleden kat en mijn nieuwe kitten, beiden heel belangrijk voor me. Toen heb ik de beschermengel aangeschaft, omdat ik zo dankbaar ben dat ik er een (of vele) heb, dat is me wel duidelijk geworden afgelopen jaar en dat wil ik nooit vergeten. Een armband dus om een een nieuw jaar mee in te gaan en een nieuw leven mee te gaan beginnen!
In het nieuwe jaar ben ik altijd gelijk jarig en kreeg ik de bedel 'Joy', vanwege mijn kitten genaamd Joy en voor mijn nieuwe jaar: Mijn Jaar, het jaar waarin ik eindelijk ga leven i.p.v. overleven, een jaar vol genieten en Joy!
Sophia
Deel je reactie op dit verhaal met de andere Trollbeads bezoekers.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.