• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Trollbeads is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder
LP Winter BLOK SEO

LP Winter BLOK SEO

Vier de feestdagen met Trollbeads!
Speciaal voor de winter en de feestdagen, heeft Trollbeads een nieuwe collectie ontworpen met sieraden die perfect zijn voor deze tijd van het jaar! De nieuwe wintercollectie Starlight bevat twee prachtige gefacetteerde goudsteen kralen, diverse glas en zilveren kralen, een gouden kraal, een ring en een slotje. Deze collectie is een perfect cadeau voor onder de kerstboom, of om jezelf cadeau te doen.

Sieraden - kerstoutfit
Steel de show tijdens het kerstdiner bij je familie of vrienden door je kerstoutfit helemaal af te maken met de mooiste kerstkralen, kerstarmbanden, kerstoorsieraden, kerstkettingen en kerstringen van Trollbeads. Zo straal je helemaal tijdens de feestdagen! Inspiratie nodig? Draag bijvoorbeeld de Gefacetteerde blauwe goudsteen kraal van de Starlight collectie met Klokje in de sneeuwstorm kraal aan je favoriete armband met diverse gouden kralen en stoppers. Meer fan van zilver? De Gelukssterren ring in combinatie met de Kerstwens kraal is dan ideaal voor jou! Combineer dit met andere zilveren sieraden van Trollbeads zoals de Vossenstaart collier of armband en draag hieraan de Omgeven door sterren kraal voor de finishing touch. Ook zijn de sieraden van Trollbeads goed te combineren met je outfit voor nieuwjaar. 

Sieraden - kerstcadeaus
Kerst draait om gezelligheid, liefde, eten en natuurlijk kerstcadeaus! Bij Trollbeads hebben we een ruime collectie kerstsieraden om te geven of te krijgen als kerstcadeau onder de kerstboom. Geef bijvoorbeeld een geliefde een kraal cadeau dat een bijzondere herinnering bij zich draagt. Zo draagt diegene altijd deze herinnering bij zich! Elk verhaal een eigen kraal. We hebben ook een ruime collectie oorsieraden, kettingen, armbanden en ringen om cadeau te geven met kerst. Via Trollbeads kun je je kerstcadeaus ook laten inpakken, zodat ze gelijk onder de kerstboom kunnen! Deze optie kun je kiezen voordat je via de website gaat afrekenen. Ook voor jou zijn er wel kerstsieraden te vinden die bij jouw passen, neem eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina, en laat je inspireren!

Wij van Trollbeads wensen jullie fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2022!

 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.