• Gratis verzending vanaf € 50
  • Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Nieuw! City Beads

Nieuw! City Beads

/ Nieuws
Nieuw! City Beads

Elke stad is uniek en heeft haar eigen kenmerken, sfeer en bijzondere bezienswaardigheden. We willen een ode brengen aan de ziel van de stad en aan haar inwoners, die de stad haar charme geven.

Daarom hebben we de City Bead-collectie  ontworpen, om de negen steden; Amsterdam, Londen, Rome, New York, Kaapstad, Hong Kong, Seoul, Shanghai en Tokio - te eren met een sterling zilveren kraal.

De collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar, alleen de kraal ‘Amsterdams grachtenpand’ blijft in de vaste collectie!

Amsterdams grachtenpand

Door de grachtenpanden wordt Amsterdam gezellig. De stad is uniek en kleurrijk dankzij de grachten, de kleurige tulpen, de vele fietsen en het wapen van Amsterdam dat de gevels siert.

Vrijheid van New York

De Big Apple – ook wel de stad die nooit slaapt. Het One World Trade Center rijst als een modern vrijheidssymbool uit de aarde op. 

Berg Fuji van Tokio 

Tokio richt zich op de toekomst, maar je kunt nog steeds sporen van de geschiedenis vinden. De berg Fuji is al sinds de oudheid een heilige berg, die in talloze kunstwerken is vereeuwigd.

Draak van Shanghai

Volgens de overlevering woont de Chinese draak in meren en rivieren. Hij wordt geassocieerd met nobelheid, kracht en succes en de bevolking heeft hem altijd als geluksbrenger beschouwd.

Zeilboot van Hongkong

Spring aan boord van de jonk en vaar naar de vele eilanden van Hongkong. Bewonder de majestueuze skyline, een van de spectaculairste stadsgezichten ter wereld. 

Haitai van Seoel

De haitai is een mythisch figuur uit de oude Koreaanse folklore en het zinnebeeld van Seoel. De haitai beschermt symbolisch tegen brand en rampen. 

Gentleman van Londen

Er is geen andere plaats ter wereld waar de mannen er op een regenachtige dag zo elegant uitzien. De bolhoed stamt uit 1849 en is in Londen uitgevonden. 

Colosseum van Rome

Om Rome te ervaren moet je je niet alleen in de manier van leven onderdompelen, maar ook de geschiedenis ontdekken. In het Colosseum, een enorm amfitheater, konden de toeschouwers de bloedige gevechten tussen wilde dieren, slaven en gladiatoren zien. 

Drie-eenheid van Kaapstad 

Het is volledig stil bovenop de Tafelberg, die als een beschermende muur om Kaapstad ligt, de moederstad van Zuid-Afrika. Tegenpolen treffen elkaar in harmonie.

 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.