• Gratis verzending vanaf € 50
  • Bestel op werkdagen voor 15.30 uur, dezelfde dag verzonden!
Nieuw! Leren armbanden met Universal Uniques

Nieuw! Leren armbanden met Universal Uniques

/ Nieuws
Nieuw! Leren armbanden met Universal Uniques

Nu bij jouw juwelier: 9 nieuwe verschillende kleuren leren armbanden mét bijpassende Universal Uniques! De vrolijke kleurtjes van de armbanden en de kralen geven de armbanden een echte zomerse look. De Special Edition leren armbanden zijn vanaf nu te koop bij jouw juwelier. Bij aankoop van een leren Universal Unique armband maak je kans op een gratis luxe boek over Uniques!

Leren Universal Unique armbanden

De Universal Unique leren armbanden zijn dikker dan de reguliere leren armbanden, waardoor de Universal Uniques goed blijven zitten. Je hebt geen slot nodig voor deze armbanden. 
De Special Edition armband met een Univeral Unique is verkrijgbaar voor €46,-. 

Maak kans op een gratis luxe boek over 'Uniques'

Bij aankoop van een leren Universal Unique armband maak je kans op een gratis luxe boek met maar liefst 172 pagina's over Uniques. 

Ga naar je juwelier en vul de voucher in en wie weet wordt jij uitgekozen!

Universal Unique glaskralen

Omdat Universal Uniques een grotere zilveren kern hebben dan de reguliere Trollbeads-kralen passen alleen deze kralen op de armbanden. 
Hiermee heb je extra keuze om de juiste kraal te vinden voor op je leren armband! 

Bij het maken Uniques krijgen de glaskunstenaars van de kralen de vrijheid om te spelen met kleuren en patronen. Zij experimenteren met de vele mogelijkheden van glas en ontdekken vaak iets nieuws en uniek. Geen een Universal Unique is hierdoor hetzelfde!
Daarom zijn de armbanden met kralen alleen te koop bij de juwelier. Zo kun je zelf de perfecte kraal uitzoeken!

Niet alle Trollbeads-dealers hebben de leren Universal Unique armbanden en de Universal Unique glaskralen standaard in het assortiment. Informeer bij je Trollbeads-dealer of zij de armbanden hebben kunnen bemachtigen. 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.