• Gratis verzending vanaf € 50
  • Bestellingen vóór 15:30u worden dezelfde dag verzonden!
Ontdek Trollbeads
 

Met TROLLBEADS geef je een origineel en persoonlijk cadeau. Je begint met een startersarmband en voegt daar kralen aan toe. Alle kralen hebben een naam en verhaal, zodat je je herinneringen altijd bij je draagt, of cadeau geeft!

Ontdek de startersarmband Stories of You, de geboortebloemen of de Trollbeads Sieradenbox! Uiteraard kun je ook extra bedels bijkopen, klik hier voor suggesties.

 

De fascinerende kleuren en bloemen maken van deze armband een sprankelend sieraad! Begin met het vertellen van jouw verhaal en verzamel herinneringen en dromen. Want elk verhaal heeft een eigen kraal. Koop nu Stories of You van € 133 voor € 89 en krijg de armband cadeau!

Draag de geboortemaand van jezelf, je kind of je geliefde aan je armband! Aan elke maand is een speciale geboortebloem gewijd, fraai weergegeven in een zilveren kraal met schitterende parels.

 

Deze sieradenbox is perfect voor het sorteren van je kralen en het bewaren van al je andere sieraden. Zo blijven ze mooi en kies je elke dag eenvoudig een nieuwe combinatie. Maak je eigen ontwerp door meerdere sieradenboxen aan elkaar te schuiven of te stapelen. De sieradenbox heeft aan de buitenzijde een luxe suèdelook en is van binnen gevoerd met zacht imitatieleer. Deze luxe uitvoering heeft tevens een uitneembaar bewaaretui met stevige magneetsluiting.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.