• Gratis verzending vanaf € 50
  • Bestel op werkdagen voor 15.30 uur, dezelfde dag verzonden!
Trollbeads Sieradenbox

Trollbeads Sieradenbox

 

Koester je herinneringen en bewaar je sieraden in deze boxen. Zo blijven ze mooi en kies je elke dag eenvoudig een nieuwe combinatie. Er is een standaard en luxe uitvoering.

Net als de TROLLBEADS-kralen kun je ook deze sieradenboxen verzamelen. Maak je eigen ontwerp door meerdere sieradenboxen tegen elkaar te schuiven of op te stapelen.

 

Deze  sieradenbox is perfect voor het sorteren van je kralen en het bewaren van al je andere sieraden. Zo blijven ze mooi en kies je elke dag eenvoudig een nieuwe combinatie. Maak je eigen ontwerp door meerdere sieradenboxen aan elkaar te schuiven of te stapelen. De sieradenbox heeft aan de buitenzijde een luxe suèdelook en is van binnen gevoerd met zacht imitatieleer.

 

Deze sieradenbox is perfect voor het sorteren van je kralen en het bewaren van al je andere sieraden. Zo blijven ze mooi en kies je elke dag eenvoudig een nieuwe combinatie. Maak je eigen ontwerp door meerdere sieradenboxen aan elkaar te schuiven of te stapelen. De sieradenbox heeft aan de buitenzijde een luxe suèdelook en is van binnen gevoerd met zacht imitatieleer. Deze luxe uitvoering heeft tevens een uitneembaar bewaaretui met stevige magneetsluiting.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.