• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Elk verhaal een eigen kraal
Zomercollectie

Trollbeads - Zomercollectie

De zomer komt er aan! Tijd om de zomerkleding weer van zolder te halen en te stijlen met zomerse accessoires. Hopelijk kunnen we deze zomer weer genieten van vakanties, festivals en andere zomerse feestjes. Maar mocht dat niet zo zijn dan hebben we altijd het strand nog. Het gevoel van zand tussen je tenen en zonnestralen op je gezicht geeft het ultieme zomergevoel. De zomercollectie van Trollbeads bevat kleurrijke kralen die je doen denken aan het strand en de zee. Zeesterren, koralen, octopussen, zeewier, kwallen; het komt allemaal terug in de Trollbeads zomercollectie. Maak jouw sieraden weer zomerproof met deze frisse zomercollectie. 

De zomercollectie van Trollbeads bevat zes vrolijke, uitgesproken glaskralen. Deze kralen kun je mooi combineren met kralen die wat neutraler zijn in dezelfde kleurtint. Maar je kunt er ook voor kiezen om je armband of ketting zo kleurrijk mogelijk te maken. Naast de glaskralen lanceert Trollbeads ook een nieuw slotje; het zeewierslot. Dit zilveren slot past helemaal bij het strandthema van de zomercollectie. Naast het zeewierslot, heeft de collectie ook een zilveren zeewier kraal. Het pronkstuk van de collectie is de zandkasteelhanger. Aan deze zilveren hanger in de vorm van een kasteel hangt een zandkleurige kraal met gouden glitters. Deze kleuren combinatie lijken net de glinsteringen van de zon op het zand van het strand.

Naast armbanden en kettingen kun je er ook voor kiezen om de kralen op een andere accessoires te dragen. Bij een aantal Trollbeads ringen is het mogelijk om een kraal op een ring te dragen. De kraal klemt dan tussen je vinger en de ring waardoor je de kraal niet verliest, maar toch makkelijk kunt verwisselen voor een andere kraal. Ook kun je kralen hangen aan sommige oorsieraadhaakjes. Daarnaast heeft Trollbeads ook haarsieraden zoals de Franse kam en Haarbanden. 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.