Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen uit diverse betaalmethodes.

Woon je in Nederland? Dan kun je kiezen voor betaling via Ideal, Creditcard, In3 of Klarna.

Woon je in België? Dan kun je kiezen voor betaling via Creditcard, KBC online, CBC online, Klarna of Belfius.

Woon je in Luxemburg? Dan kun je kiezen voor betaling via Creditcard of Klarna.

Meer informatie over betalen met Credit Card
Je kunt betalen met Visa, MasterCard en Maestro. Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding om je persoonlijke gegevens en creditcardgegevens op te slaan en door te sturen. Wij zorgen samen met de creditcardmaatschappij voor een correcte afhandeling van je betaling.

Denk eraan dat het transactiebedrag op het moment van de transactie rechtstreeks bij uw creditcard in rekening wordt gebracht.

U kunt voor betaling met creditcard of betaalpas gebruik maken van onze beveiligde afrekenpagina's. Het bedrag wordt afgerekend op het moment dat u uw order plaatst en een bevestiging ontvangt.

Meer informatie over betalen met iDEAL
Bij deze betaalmethode kun je de betaling afhandelen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank, waarnaar je vanzelf wordt doorgeschakeld. Daarom is betalen met iDEAL net zo veilig als internetbankieren.

Meer informatie over betalen met In3
Betalen met Riverty op www.trollbeads.nl is op dit moment alleen mogelijk voor consumenten uit Nederland. Koop nu en betaal in 3 delen, 0% rente

Zo werkt het
Betaal jouw bestelling in 3 gelijke delen. De eerste termijn betaal je vandaag via iDEAL. Elke 30 dagen betaal je de volgende termijn en hiervoor ontvang je vanuit in3 een herinnering. Je betaalt geen rente, je krijgt geen BKR-registratie en er zijn geen extra kosten als je op tijd betaalt. In3 is mogelijk bij bestelbedragen van € 100,00 tot en met € 4.000,00. Alleen maar beschikbaar in Nederland.

Bekijk de betaalvoorwaarden van in3.

over in3
Trollbeads werkt samen met in3 zodat onze klanten in 3 gelijke delen kunnen betalen op www.trollbeads.nl. Zonder rente en zonder BKR-registratie.

Is mijn betaling veilig?
Ja, de betaling is beveiligd. Voor het betalen van de bestelling maken wij gebruik van Ingenico. Ingenico is één van de grootste Europese dienstverleners voor het verwerken van online betalingen. Jouw betaling en bankgegevens worden volledig beschermd door de Ogone-website via een beveiligde verbinding (SSL - Secure Sockets Layer). Dit garandeert de vertrouwelijkheid van de informatie. Voor meer informatie over Ingenico, zie www.ingenico.com.

Zijn de prijzen op de site inclusief BTW?
Ja, de prijzen van de artikelen op deze website zijn inclusief BTW.