Coming soon

Wintercollectie 2023

Vanaf 3 november verkrijgbaar

De winter komt eraan, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Trollbeads collectie! De wintercollectie bestaat uit zilveren kralen, stoppers, vijf Special Edition glaskralen, een gouden kraal, een sluiting en een nieuw ‘Dromen collier’. Daarnaast worden er hangers in alle letters van het alfabet en het ‘&’ teken uitgebracht. Ook lanceren we een nieuwe startersarmband. Een zeer uitgebreide collectie in het thema 'samenzijn'. Ontdek alvast de nieuwe kralen en shop vanaf 3 november de collectie online of bij de juwelier.

Alfabet
Letter hangers

In de collectie vind je maar liefst 27 nieuwe hangers! Één met elke letter van het alfabet en het '&' teken. Kies een letter, geef hier je eigen betekenis aan en maak je Trollbeads sieraad nog persoonlijker!

Altijd samen
Startersarmband

De nieuwe startersarmband is een hele speciale. Hij bevat namelijk een slotje in de vorm van een hartje met een bijbehorend sleuteltje. Dit sleuteltje hebben we voor je aan een bruin of zwart universal leren armbandje geregen, die je cadeau kunt geven. Maar de sleutel van je hart geef je natuurlijk niet zomaar weg. Wie kies jij als sleutelbewaarder van jouw hart? ❤️