Trollbeads Club
FAQ

Trollbeads Club is een club voor uitsluitend leden die exclusieve toegang geeft tot:

  • De Trollbeads Clubkraal. Als je lid wordt van de club, ontvang je gratis de limited-edition Clubkraal van het huidige jaar.
  • Beperkt beschikbare Country Beads. Zonder lidmaatschap kan je alleen in het specifieke land de beperkt beschikbare Country Beads kopen.
  • Rare Treasures. Als we in de verborgen vakken van onze meest magische schatkisten zeldzame Trollbeads-schatten vinden, worden deze beschikbaar gesteld aan clubleden.
  • €55 voor een 1-jaars lidmaatschap. Inbegrepen in deze prijs is de limited-edition Clubkraal en meer.
  • €150 voor een 3-jaars lidmaatschap. Inbegrepen in deze prijs zijn drie limited-edition Clubkralen en meer.

Online registratie: je kunt online lid worden en het welkomstpakket naar je opgegeven adres laten sturen.
Registratie in de winkel:
Je kunt naar de dichtstbijzijnde Trollbeads-winkel gaan en daar lid worden van de Club! De betaling voor het registreren gebeurt rechtstreeks in de winkel en je kunt je welkomstpakket meteen ophalen, mits de winkel een welkomstpakket op voorraad heeft. Zo niet, dan kun je het naar je opgegeven adres laten sturen

Online registratie: je kunt een lidmaatschap kopen, net als bij elk ander product op onze website. Je vindt de lidmaatschappen voor één jaar hier of voor drie jaar hier.


Bij registratie in de winkel kun je direct contant of met creditcard betalen.

Je ontvangt je pakket binnen 2-3 werkdagen. In sommige gevallen kan het tot 14 dagen duren voordat je pakket aankomt (afhankelijk van de bereikbaarheid van je regio).

Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Je kunt op elk gewenst moment verlengen door in te loggen op je "Account", of je kunt elke Trollbeads-winkel bezoeken en het direct in de winkel verlengen. Verlengen doe je door een nieuw lidmaatschap te kopen van 1 of 3 jaar.

Je kunt je wachtwoord herstellen door te klikken op "Aanmelden" en vervolgens op "Wachtwoord vergeten?". Volg de aangegeven procedure om je gegevens te herstellen.

Je kunt er altijd voor kiezen om drie jaar aan je huidige lidmaatschap toe te voegen. Je koopt dan simpelweg een driejarig lidmaatschap en de periode wordt toegevoegd aan het einde van je huidige lidmaatschapsperiode. Dit kan op elk moment, ongeacht de vervaldatum van je huidige lidmaatschap.

Rare treasures zijn museumstukken of ontwerpen met een zeer beperkte
voorraad die exclusief beschikbaar worden gesteld aan clubleden. Rare Treasures kunnen ook kant-en-klare ontwerpen zijn met exclusieve clubprijzen.

Er mag maar één Clubkraal worden gekocht. Van de Country Beads kun je maximaal 2 kopen. Van de Rare Treasures kun je zo veel kopen als je wilt. Op=op.

Abonneer je op de nieuwsbrief door je persoonlijke profiel in te voeren, of als je al geregistreerd bent, controleer dan of onze berichten niet in je spam- of junkmail-box terechtkomen.

Stuur een mail naar klantenservice@trollbeads.nl als je er niet uit komt.

We werken eraan om het lidmaatschap van de Trollbeads Club beschikbaar te maken als cadeau.

De limited-edition Trollbeads Clubkraal wordt één keer per jaar uitgebracht, aan het begin van het jaar.

  • Als je je lidmaatschap verlengt terwijl je nog een actieve periode hebt, voegen we gewoon twaalf extra actieve maanden toe aan je lidmaatschap, beginnend aan het einde van het huidige actieve lidmaatschap. We sturen je de nieuwe Clubkraal echter meteen toe mits het een nieuw jaar is. Je hoeft niet te wachten tot je lidmaatschap afloopt om het te verlengen en de nieuwe Clubkraal te ontvangen.
  • Voorbeeld: je hebt een Trollbeads Club-lidmaatschap gekocht in november 2023. Je ontvangt dan de 2023 Trollbeads Clubkraal. Je lidmaatschap is twaalf maanden actief (tot november 2024). Als het januari 2024 is geworden, komt de Trollbeads Clubkraal van 2024 uit. Je kunt dan je lidmaatschap verlengen en ontvang je direct de Clubkraal van 2024. We voegen nog eens twaalf maanden aan je lidmaatschap toe, beginnend in november 2024 en lopend tot november 2025.

De Trollbeads Club verstuurt ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief. Deze bevatten alle nieuwe exclusieve aanbiedingen die beschikbaar zijn. Je kunt altijd alle aanbiedingen vinden op de Trollbeads Club-webpagina.

Word lid van de Trollbeads Club