• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Elk verhaal een eigen kraal

Trollbeads – De officiële Trollbeads webshop van Nederland en België

Het verhaal van Trollbeads begon in 1976 in Denemarken. De eerste kraal, waarnaar later de Trollbeads-collectie vernoemd werd, was een kleine kraal die met maar liefst zes gezichtjes was versierd. Nu jaren later is Trollbeads uitgegroeid tot een grote collectie bestaande uit zilveren, gouden en koperen sieraden. De handgemaakte sieraden zijn van hoge kwaliteit sterling zilver, verguld en 18 kt. goud en gaan voor eeuwig mee. Net als de persoonlijke verhalen die de kralen meedragen!

Trollbeads collectie
De Trollbeads collectie bestaat uit armbanden, kettingen, slotjes, kralen, hangers, ringen en oorbellen. De keuze is ontzettend groot en de combinaties zijn daardoor eindeloos. Raak geïnspireerd door de verhalen die de sieraden met zich meedragen. 

Iedere kraal draagt een eigen verhaal met zich mee. Hierdoor creëer je je eigen persoonlijk sieraad. Doe alvast wat inspiratie op via ons lookbook.

Kies uit edelstenen, glas, zilveren of gouden kralen om jouw Trollbeads sieraad echt persoonlijk te maken. Op de Trollbeads webshop is de collectie ingedeeld in de verschillende categorieën zodat je gemakkelijk je sieraad samen kunt stellen. Begin met het uitzoeken van een armband of ketting, zoek daarna een passend slotje, om vervolgens je sieraad af te maken met kralen en stoppers. Lastig om een keuze te maken? Bekijk dan onze voordelig geprijsde startersarmbanden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, start je Trollbeads verhaal en ontvang €10 korting op je eerste aankoop!

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.